Televiziunea publică rusă în delir/Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului

Televiziunea publică rusă în delir/Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului

Controversatul jurnalist Vladimir Soloviov, apropiat al președintelui Vladimir Putin și un foarte cunoscut promotor al războiului din Ucraina, a avut un nou derapaj la televiziunea Rusia 1, unde a cerut ca Armata rusă să deschidă un nou front în Germania, până când Berlinul nu se va înarma.

Citat de publicația germană Bild , Soloviov a catalogat Germania ca fiind „răul suprem” care „furnizeză arme Ucrianei pentru a ne omorâ piloții”.

În timpul emisiunii, Soloviov a dat cuvântul unui alt jurnalist, pe numele lui Alexander Sosnowski, cunoscut ca fiind în Germania una din vocile propagandei ruse, care a analizat slăbiciunile militare ale statelor NATO, și care consideră că Bundeswehr-ul (n.r. - Armata germană) nu mai are aproape nicio capacitate în ceea ce privește sistemul de apărare.

„Analiza” lui Sosnowski a atras imediat replica lui Soloviov care a cerut nici mai mult nici mai puțin ca Armata rusă să deschidă un nou front în Germania.

„Ar trebui atunci să deschidem un alt doilea front în Germania și să lovim Berlinul atâta timp cât sunt complet dezarmați”, a fost replica lui Vladimir Soloviov, la televiziunea publică rusă.

Soloviov e cunoscut pentru pozițiile sale publice beligerante, fiind un promotor ideologic activ al propagandei ruse imperialiste de război.

Ca urmare a agresiunii ruse, pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial, guvernul şi opoziţia din Germania au ajuns la un acord pentru a modifica regulile bugetare ale constituţiei naţionale, cu scopul de a debloca 100 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei.

De la sfârşitul Războiului Rece, Germania şi-a redus semnificativ efectivele armatei sale, de la aproximativ 500.000 de persoane când ţara s-a reunit în 1990, la doar 200.000 în prezent.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean