Tenis - Australian Open: Venus Williams, finalista din 2017, o înfruntă în turul I pe Belinda Bencic (Elveţia)

Tenis - Australian Open: Venus Williams, finalista din 2017, o înfruntă în turul I pe Belinda Bencic (Elveţia)

Americanca Venus Williams, finalista de anul trecut şi cap de serie 5 la turneul de tenis Australian Open, va primi în primul tur replica elveţiencei Belinda Bencic, care nu a niciodată trecut de turul 2 în primul Grand Slam al anului, la Melbourne, relatează site-ul competiţiei.

În absenţa americancei Serena Williams şi a belarusei Victoria Azarenka, doar două jucătoare participante în acest an posedă în palmares titlul de la Melbourne: rusoaica Maria Şarapova, campioana din 2008, şi germanca Angelique Kerber, învingătoarea din 2016. Şarapova va juca în turul inaugural cu germanca Tatjana Maria, iar Kerber cu compatrioata sa Anna-Lena Friedsam.

A doua favorită a turneului, daneza Caroline Wozniacki, va juca împotriva româncei Mihaela Buzărnescu, în timp ce spanioloaica Garbine Muguruza, cap de serie 3, va debuta cu Jessika Ponchet, din Franţa, posesoarea unui wild-card. Elina Svitolina (Ucraina), a patra favorită, are ca adversară în primul tur o jucătoarea din calificări.

Letona Jelena Ostapenko, campioana de la Roland Garros, va începe turneul împotriva italiencei Francesca Schiavone, o fostă învingătoarea a Grand Slamului de pe zgură.

Prima favorită a turneului, Simona Halep, va avea un adversar facil în primul tur, pe australianca Destanee Aiava (17 ani), nr. 193 WTA. În 2017, Halep a fost eliminată în primul tur de americanca Shelby Rogers. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sincer? Mi-e dor de ordine. Mi-e dor de Ceașescu” / „Șuca” a vrut să se bage și ea în seamă pe subiectul Beach, Please!, dar a scris greșit numele dict…

3 „După aceea, vor veni cu sutele” / Primele vești cu adevărat proaste pentru Rusia vin din Germania

4 ALERTĂ Simina Tănăsescu este noul președinte al CCR

5 De ce în România judecătorii se pensionează la 48 de ani. Cine au fost „băieții deștepți” care au dat legea și ce motive au avut