Tenis - Simona Halep: ''Mă bucur că am câștigat în două seturi''

Tenis - Simona Halep: ''Mă bucur că am câștigat în două seturi''

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, că se bucură pentru victoria sa în două seturi în meciul cu Ana Konjuh (Croația), scor 6-4, 7-6 (2), în turneul WTA de la Sankt Petersburg, unde a obținut calificarea în sferturi de finală, informează site-ul oficial al competiției.

''Mă simt bine acum, după ce am ieșit repede din turneul din Australia. Mă bucur că am câștigat numai în două seturi. Știam că nu o să fie un meci ușor, deoarece adversara mea (Ana Konjuh n.r.), are lovituri foarte puternice'', a precizat Simona Halep.

Întrebată cum se simte cu genunchiul la care a avut dureri, Simona Halep a spus: ''Astăzi a fost bine, iar eu sunt foarte mulțumită. Să vedem cum se va comporta genunchiul și în partidele viitoare''.

Legat de o posibilă confruntare în faza semifinalelor cu Venus Williams, Simona Halep a spus: ''Mai am un meci înainte de semifinale. Da, ea a jucat în finala de la Australian Open și este acum în formă bună. Ar fi interesant să joc cu ea în semifinale. Dar eu nu mă gândesc la acest lucru acum, ci doar la următorul meu meci''.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, după ce a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...