Tenis: Acesta ar putea fi ultimul meu meci la Roland Garros, declară Nadal înaintea duelului cu Djokovic

Tenis: Acesta ar putea fi ultimul meu meci la Roland Garros, declară Nadal înaintea duelului cu Djokovic

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a afirmat că ar prefera să-l înfrunte "în timpul zilei" pe sârbul Novak Djokovic, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, subliniind totodată că meciul respectiv ar putea fi "ultimul" pe care îl dispută pe zgura pariziană, unde deţine recordul de trofee cucerite (13), informează AFP.

"Prefer să joc ziua, cunosc Roland Garros-ul ziua şi este adevărat, de asemenea, că sunt conştient că nu ştiu ce se poate întâmpla anul viitor. De fiecare dată când joc aici, sunt conştient că poate fi ultimul meu meci în acest turneu. Într-un an se întâmplă multe, iar în această etapă a vieţii şi a carierei mele, cu tot ce am, se poate întâmpla orice", a declarat Nadal, care va împlini vineri 36 de ani.

"Sper că nu va fi aşa, că voi putea continua să vin încă mulţi ani, dar sunt şi foarte conştient că este o posibilitate, dacă lucrurile nu merg aşa cum doresc eu, ca acesta să fie ultimul meu meci aici, la Roland Garros. De aceea mi-ar plăcea să-l joc în timpul zilei'', a adăugat campionul iberic.

"Sunt în sferturile de finală de la Roland Garros. Acum două săptămâni şi jumătate, deşi eram plin de speranţă, nici nu ştiam dacă voi putea fi aici. Aşa că îmi face plăcere să fiu aici încă un an. Şi, sincer, la fiecare meci pe care îl joc aici, nu ştiu dacă nu este ultimul meu meci la Roland Garros", a mai spus el.

"Am trecut în continuare printr-o perioadă dificilă cu piciorul meu (stâng, la care are probleme de peste 15 ani - n.red.), aşa că nu ştiu ce se poate întâmpla în viitorul apropiat, în ceea ce priveşte cariera mea. De aceea încerc doar să mă bucur cât mai mult posibil şi să lupt cât de mult pot pentru a-mi trăi în continuare visul", a conchis Rafael Nadal.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro