Tenis: Adversar din calificări pentru Marius Copil, în primul tur la Wimbledon

Tenis: Adversar din calificări pentru Marius Copil, în primul tur la Wimbledon

Tenismanul român Marius Copil (26 ani), numărul 85 mondial, va juca împotriva unui adversar venit din calificări în runda de debut a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, care debutează luni, la All England Club, potrivit tragerii la sorți efectuate, vineri, la Londra.

Marius Copil a intrat pentru prima oară în cariera sa direct pe tabloul principal de simplu al unui turneu de Mare Șlem.

Dacă va trece de primul tur, arădeanul va da piept cu învingătorul dintre Andreas Haider-Maurer (Austria) și Roberto Bautista Agut (Spania), cap de serie numărul 18.

Liderul mondial, scoțianul Andy Murray, care este și deținătorul titlului, va debuta și el contra unui adversar din calificări.

Sârbul Novak Djokovic va juca în primul tur cu slovacul Martin Klizan, elvețianul Roger Federer, care are șapte titluri la Wimbledon, îl va înfrunta pe ucraineanul Aleksandr Dolgopolov jr, iar spaniolul Rafael Nadal va juca împotriva australianului John Millman, aceasta fiind prima apariție la Wimbledon pentru iberic din 2015 încoace.

Posibilele sferturi de finală ar fi Murray — Wawrinka, Nadal — Cilic, Raonic — Federer și Thiem — Djokovic.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…