Tenis: Ana Bogdan - Sper ca intrarea mea în top 100 WTA să se producă la BRD Bucharest Open

Tenis: Ana Bogdan - Sper ca intrarea mea în top 100 WTA să se producă la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, numărul 108 mondial, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că își dorește ca intrarea sa în top 100 WTA să se producă la BRD Bucharest Open.

Accidentată în meciul cu Cagla Buyukakcay din optimile de finală, Ana Bogdan a menționat că va putea să evolueze în sferturile de finală.

"Sunt fericită că accidentarea la genunchiul drept nu este gravă și că mâine deja pot să mă antrenez. A fost o întindere mai puternică, însă mă voi recupera până în ziua meciului. Este un pas în plus pe care l-am făcut, faptul că sunt în sferturi, și mă bucur că am reușit să-l fac la București. Am din ce în ce mai multă încredere în mine și în jocul meu. Îmi doresc din toată inima ca intrarea în top 100 să se producă aici, la București. Pentru a intra în top 100 am de mers până la capăt în turneu. Din câte am văzut pare să fie turneul româncelor. Mă bucur că și celelalte fete au câștigat atât la simplu,cât și la dublu și le urez multă baftă în continuare", a spus Ana Bogdan.

Jucătoarea română a afirmat că și-a făcut singură meciul greu cu Buyukakcay. "Mi-am făcut meciul greu azi, m-am complicat puțin. Iar în momentul în care m-am accidentat m-am și speriat puțin pentru că nu știam ce este. M-a durut pe moment, dar apoi m-am gândit că trebuie să iau fiecare punct în parte și să uit de durere", a adăugat ea.

Ana Bogdan (108 WTA) a devenit prima jucătoare română calificată în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open după ce a învins-o, miercuri, pe Cagla Buyukakcay (165 WTA) din Turcia cu scorul de 6-4, 7-5.

Ea o va întâlni în turul următor pe învingătoarea din partida Anastasija Sevastova (Letonia, nr. 1) — Danka Kovinic (Muntenegru).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...