Tenis: Angelique Kerber, învinsă de Petra Kvitova în sferturi la Sydney (WTA)

Tenis: Angelique Kerber, învinsă de Petra Kvitova în sferturi la Sydney (WTA)

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, campioana en titre, a fost învinsă de cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numărul cinci, cu 6-4, 6-1, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823.000 dolari.

Kerber, a doua favorită, s-a înclinat după o oră şi 24 de minute de joc efectiv, însă meciul a fost întrerupt de ploaie în primul set.

Kvitova, care a cucerit titlul la Sydney în 2015, a servit excelent în acest meci şi a preluat conducerea în meciurile directe cu Kerber, 7-6.

În penultimul act, Kvitova o va înfrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici, care s-a impus cu un simetric 6-3, 6-3 în faţa elveţiencei Timea Bacsinszky.

Cealaltă semifinală le va opune pe Ashleigh Barty şi Kiki Bertens. Australianca Barty, numărul 15 mondial, care le-a eliminat la Sydney pe Jelena Ostapenko, Simona Halep, a trecut joi de belgianca Elise Mertens (cap de serie numărul 10), cu 6-3, 6-3. Olandeza Bertens, a şaptea favorită, a dispus fără probleme în sferturi de kazaha Iulia Putinţeva, scor 6-2, 6-2. AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...