Tenis: Antrenorul Serenei Williams a admis că a dat indicaţii, dar susţine că şi omologul japonezei a făcut la fel

Tenis: Antrenorul Serenei Williams a admis că a dat indicaţii, dar susţine că şi omologul japonezei a făcut la fel

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a recunoscut că i-a transmis semnale jucătoarei americane în finala US Open, dar susţine că şi antrenorul japonezei Naomi Osaka, Sascha Bajin, a procedat la fel tot meciul, relatează Reuters.

Serena Williams, care şi-a pierdut cumpătul după sancţiunile primite de la arbitrul portughez Carlos Ramos, a susţinut după meci că nu a văzut semnalele transmise de antrenorul ei şi ''că nu a trişat niciodată în viaţa ei''. Americanca, în cursă pentru al 24-lea ei titlu de Grand Slam din carieră, a fost sancţionată de trei ori, ultima oară pentru abuz verbal, care i-a adus pierderea unui ghem. Primul avertisment a venit pentru coaching, din cauza semnalelor transmise de Mouratoglou.

Antrenorul Serenei a recunoscut că i-a transmis semnale, dar crede că Williams nu le-a văzut pentru că nu s-a uitat în direcţia sa şi l-a acuzat pe antrenorul japonezei că a făcut acelaşi lucru: ''Ca să fiu cinstit, sunt vinovat de coaching. Dar nu cred că s-a uitat în direcţia mea. Sascha a făcut coaching la fiecare punct de asemenea''.

Finala US Open la feminin a fost câştigată sâmbătă de Naomi Osaki, care a învins-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-4.
AGERPRES/(editor Teodor Ciobanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”