Tenis: ATP a amânat sau anulat o serie de turnee challenger din cauza coronavirusului

Tenis: ATP a amânat sau anulat o serie de turnee challenger din cauza coronavirusului

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) a anunţat, marţi, că a amânat sau anulat o serie de turnee challenger din cauza epidemiei de coronavirus.

Astfel, turneul de la Anning (China), care trebuia să înceapă pe 20 aprilie, a fost anulat, în timp ce trei turnee challenger din Coreea de Sud au fost amânate pentru august: turneul challenger de la Seul (programat să înceapă pe 27 aprilie), cel de la Busan (debut programat pe 4 mai) şi cel de la Gwangju (debut programat pe 11 mai).

Totodată, turneul care urma să se desfăşoare la Madrid din 23 martie a fost amânat pentru octombrie.

Turneul challenger de la Samarkand (Uzbekistan), care urma să debuteze pe 11 mai a fost anulat, iar un turneu Challenger 80 la Manzanillo, în Mexic, a fost adăugat în calendar săptămâna care începe pe 20 aprilie.

"Epidemia de coronavirus continuă să afecteze numeroase evenimente sportive în întreaga lume. Păstrăm legătura cu turneele respective şi cu autorităţile locale unde au loc turnee în ATP Tour şi ATP Challenger Tour, sănătatea membrilor staff-ului, jucătorilor şi fanilor fiind prioritară. Ne aflăm în contact permanent cu jucătorii şi cu reprezentanţii turneelor pentru cele mai noi măsuri de precauţie legate de sănătate, de călătorii şi continuăm să monitorizăm situaţia pe măsura evoluţiei sale", se arată în comunicatul ATP.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?