Tenis: Barbora Strycova, posibila adversară a Simonei Halep în turul secund la Indian Wells (WTA)

Tenis: Barbora Strycova, posibila adversară a Simonei Halep în turul secund la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, va juca direct în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, contra învingătoarei dintre cehoaica Barbora Strycova şi o jucătoare venită din calificări, potrivit site-ului WTA.

Halep (27 ani), a doua favorită şi campioană în 2015 la BNP Paribas, ar putea să joace în turul al treilea cu Aleksandra Sasnovici (Belarus), cap de serie numărul 31.

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 31 WTA) a fost desemnată cap de serie numărul 29 şi va intra şi ea direct în turul al doilea, urmând să joace contra câştigătoarei dintre australianca Daria Gavrilova, pe care a învins-o recent la Acapulco, şi ucraineanca Daiana Iastremska.

Irina Begu (28 ani, 70 WTA) o va înfrunta în primul tur pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (18 ani, 60 WTA), aceasta fiind a doua întâlnire dintre cele două, după ce Irina a câştigat cu 6-3, 6-7 (4), 6-2 anul trecut în Fed Cup.

Liderul mondial, japoneza Naomi Osaka, va juca în turul secund contra franţuzoaicei Kristina Mladenovic sau a chinezoaicei Saisai Zheng. Mladenovic a învins-o recent, în primul tur la Dubai pe Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-3. Osaka este deţinătoarea titlului la Indian Wells.

Cehoaica Petra Kvitova, a treia favorită, ar urma să o întâlnească în runda a doua pe americanca Venus Williams sau pe germanca Andrea Petkovic, în vreme ce Serena Williams va primi replica unei belaruse, Vera Lapko sau Victoria Azarenka.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”