Tenis: Begu - Ne gândim la un succes la BRD Bucharest Open, dar vrem să luăm fiecare meci în parte

Tenis: Begu - Ne gândim la un succes la BRD Bucharest Open, dar vrem să luăm fiecare meci în parte

Jucătoarea de tenis Irina Begu, care a ajuns în semifinalele turneului BRD Bucharest Open alături de Raluca Olaru, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că se gândește la câștigarea probei de dublu la București, dar își propune să ia fiecare meci în parte.

"Fiind acum în semifinale, ne gândim la o victorie, pentru că mai avem practic două meciuri. Ne gândim, dar vrem să luăm fiecare meci în parte. Eu cu Raluca am mai jucat și la Portsmouth, dar fiecare meci e important pentru că ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Acum având două meciuri în picioare la București este din ce în ce mai bine. Sigur că această echipă cu Raluca poate fi o soluție și pentru Fed Cup. Chiar trebuia să jucăm împreună în Canada, dar atunci m-am accidentat și a intrat în locul meu Andreea Mitu. Dar e posibil să jucăm și la Fed Cup", a spus Begu.

La rândul ei, Raluca Olaru a declarat în aceeași conferință de presă că e important că meciul cu Jessica Moore și Prarthana Thombare a fost scurt. "Ne-a prins bine faptul că meciul a fost scurt, am afișat un nivel bun amândouă. Am mai jucat împreună, ne simțim bine și mă bucur de ocazia asta, că pot să fac echipă cu Irina", a precizat Olaru.

Perechea română formată din Irina Begu și Raluca Olaru și-a asigurat, miercuri, participarea în semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale în valoare de 226.750 dolari, în urma victoriei obținute în două seturi, 6-0, 6-2, în fața cuplului Jessica Moore (Australia)/Prarthana Thombare (India).

Favoritele numărul 1 la câștigarea turneului au avut nevoie de doar 59 de minute pentru a accede în semifinale, acolo unde vor întâlni învingătoarea din partida Jaqueline Cristian (România)/Cristina Dinu (România) — Katarzyna Piter (Polonia)/Marina Zanevska (Belgia).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...