Tenis: Bianca Andreescu s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Acapulco

Tenis: Bianca Andreescu s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Acapulco

Tânăra jucătoare canadiană de origine română Bianca Andreescu (18 ani), s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de 250.000 dolari, reuşind să o învingă în două seturi, 7-6 (7/3), 6-1, pe chinezoaica Saisai Zheng, cap de serie numărul 7, într-o partidă disputată joi.

Andreescu, care în turul anterior o eliminase pe românca Mihaela Buzănescu, a obţinut cu această ocazie a opta sa victorie consecutivă în circuitul profesionist, serie pe care a început-o în luna ianuarie, la Newport Beach, unde a reuşit să câştige trofeul.

Ea o va înfrunta vineri seara, în semifinale, pe americanca Sofia Kenin, favorita numărul 5, care a dispus în trei seturi, 6-4, 4-6, 7-5, de belarusa Victoria Azarenka.

Croata Dona Vekic, favorita numărul 3 de la Acapulco, a acces la rândul ei în semifinale, învingând-o cu 6-3, 7-5 pe britanica Johanna Konta. Vekic o va avea ca adversară în penultimul act pe chinezoaica Yafan Wang, care a trecut tot în două seturi, 6-3, 6-4, de brazilianca Beatriz Haddad Maia.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...