Tenis: Boris Becker consideră că Djokovic a făcut 'o mare greşeală' refuzând să se vaccineze

Tenis: Boris Becker consideră că Djokovic a făcut 'o mare greşeală' refuzând să se vaccineze

Fostul mare tenisman german Boris Becker, care a activat anterior ca antrenor al lui Novak Djokovic, consideră că jucătorul sârb, care aşteaptă în prezent la Melbourne o decizie finală referitoare la viza sa de intrare în Australia, "a făcut o mare greşeală" refuzând să se vaccineze.

"Sunt atât de apropiat de el încât îl consider un membru al familiei. Însă, în fiecare familiei există uneori dezacorduri", a scris Becker într-o cronică publicată de cotidianul britanic Daily Mail.

"Cred că el a făcut o mare greşeală refuzând să se vaccineze. O greşeală care ameninţă restul carierei sale şi şansa de a demonstra că este cel mai mare jucător din toate timpurile. Mai ales că nu a fost niciodată cel mai popular băiat din clasă. Cred că Novak are o personalitate grozavă, care poate fi înţeleasă greşit. Dar această forţă poate fi şi slăbiciunea sa. Aceeaşi voinţă puternică cu care l-am văzut câştigând atâtea meciuri îl poate face vulnerabil din cauza încăpăţânării sale", a adăugat germanul, dublu campion la Australia Open (1991, 1996), care a fost antrenorul lui Djokovic între 2014 şi 2016.

Conform guvernului australian, documentele prezentate de Djokovic în momentul sosirii sale la Melbourne nu îndeplineau cerinţele pentru vaccinarea împotriva Covid-19. Avocaţii jucătorului sârb au contestat decizia de anulare a vizei, apelul urmând să fie analizat luni.

Novak Djokovic (34 ani) a câştigat de două ori turneul Australian Open (un record), iar un nou succes la Melbourne i-ar permite să devină tenismanul cu cele mai multe trofee de Mare Şlem din era open.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…