Tenis: Buzărnescu şi Friedsam, calificate în sferturile probei de dublu la Bogota (WTA)

Tenis: Buzărnescu şi Friedsam, calificate în sferturile probei de dublu la Bogota (WTA)

Perechea româno-germană Mihaela Buzărnescu/Anna-Lena Friedsam s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Bogota (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 dolari, după 7-6 (4), 6-4 cu cuplul indonezian Beatrice Gumulya/Jessica Rompies.

Buzărnescu şi Friedsam, favoritele numărul trei, au obţinut victoria după o oră şi 37 de minute.

Buzărnescu şi partenera sa au fost conduse în primul set cu 3-0 şi 4-1, dar au reuşit egalarea, 4-4, au salvat o minge de set, dar au ajuns în tiebreak, unde s-au impus cu 7-4. Mihaela Buzărnescu şi Anna-Lena Friedsam au controlat actul secund, în care au avut 3-0, 4-1 şi 5-2, câştigând cu 6-4.

Perechea româno-germană şi-a asigurat un cec de 2.300 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sfedrturi contra cuplului care a câştiga meciul Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China) - Jessica Plazas/Antonia Samudio (Columbia).

În alt meci, Irina Bara şi slovena Dalila Jakupovic au fost întrecute în primul tur de Elixane Lechemia (Franţa)/Ingrid Neel (SUA), cu 7-5, 6-3, într-o oră şi 27 de minute, în ciuda celor 8 duble greşeli comise de învingătoare.

Bara şi Jakupovic s-au ales cu 1.750 dolari şi un punct WTA.

La simplu, în primul tur, Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe franţuzoaica Harmony Tan, iar Irina Bara pe olandeza Arantxa Rus, a treia favorită.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Mihaela Buzarnescu /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro