Tenis: Caroline Wozniacki, învinsă de Camila Giorgi în optimi la Tokyo (WTA)

Tenis: Caroline Wozniacki, învinsă de Camila Giorgi în optimi la Tokyo (WTA)

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, a fost învinsă de Camila Giorgi (Italia), cu 6-2, 2-6, 6-4, joi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Tokyo, dotat cu premii totale de 799.000 de dolari.

Principala favorită a competiţiei a cedat după două ore şi 3 minute în faţa italiencei de 26 de ani (37 WTA), care mai avea două victorii în cele cinci meciuri directe anterioare.

Wozniacki a început bine şi a condus cu 1-0, dar apoi a pierdut cinci ghemuri la rând şi primul set cu 2-6. Daneza a revenit şi a reuşit să se impună clar în setul secund, cu 6-2. În decisiv, Wozniacki a condus cu 2-0 şi 3-2, dar Giorgi a reuşit trei ghemuri consecutive, impunându-se cu 6-4.

În sferturi, Giorgi o va înfrunta pe belarusa Victoria Azarenka, care a dispus de australianca Ashleigh Barty (cap de serie numărul şapte), cu 6-4, 6-2.

Cehoaica Barbora Strycova (N.8), care a trecut de Anett Kontaveit (Estonia), cu 7-6 (7/5), 3-6, 7-5, va juca în turul următor cu japoneza Naomi Osaka, a treia favorită.

Croata Donna Vekic, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens (N.5), a câştigat şi joi, în faţa britanicei Johanna Konta, cu 6-3, 7-5. Următoarea sa adversară va fi Caroline Garcia (Franţa), a doua favorită. AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA