Tenis: Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia s-au retras din turneul de la Doha (WTA)

Tenis: Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia s-au retras din turneul de la Doha (WTA)

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki a fost nevoită se se retragă de la turneul Qatar Total Open, care are loc săptămâna aceasta la Doha, din cauza unei infecţii virale, au anunţat organizatorii, citaţi de site-ul WTA.

Fostul lider mondial, care a cucerit titlul la Australian Open în 2017, după o finală cu Simona Halep, urma să joace în primul tur cu Karolina Muchova (Cehia), marţi, dar va fi înlocuită de australianca Samantha Stosur (lucky loser).

Wozniacki a jucat ultima oară în turul al treilea la Australian Open, fiind învinsă de rusoaica Maria Şarapova cu 6-4, 4-6, 6-3.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia a declarat forfait pentru turneul din Qatar, din cauza unei accidentări la un picior. Garcia, care trebuia să joace contra ucrainencei Lesia Ţurenko, va fi înlocuită spaniola Lara Arruabarrena (lucky loser), învingătoarea dintre cele două urmând să ofere replica Simonei Halep, principala favorită, în optimile de finală.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență