Tenis: Caroline Wozniacki va deveni mama unei fetiţe

Tenis: Caroline Wozniacki va deveni mama unei fetiţe

Daneza Caroline Wozniacki, fostul lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, şi soţul său, fostul baschetbalist american David Lee, aşteaptă primul lor copil, o fetiţă, care va veni pe lume la începutul verii, informează Reuters.



"Abia aştept să ne întâlnim fetiţa în iunie", le-a scris Wozniacki celor trei milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter , alături de o fotografie cu imagini ale ecografiei, un animal de pluş şi o pereche de încălţăminte pentru bebeluşi.

Daneza s-a căsătorit în iunie 2019 cu David Lee, jucător cu două selecţii în All-Star Game şi campion al NBA cu Golden State Warriors în 2015.

Wozniacki a câştigat Australian Open în 2019, pentru a-i reduce la tăcere pe criticii săi care susţineau că daneza nu este capabilă să câştige un trofeu de Mare Şlem, după două finale pierdute la US Open (2009, 2014). Ea s-a retras din activitate după ediţia de anul trecut a turneului de la Melbourne.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: Caroline Wozniacki / Twitter


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...