Tenis: Coco Gauff, calificată în premieră în sferturi la Roland Garros

Tenis: Coco Gauff, calificată în premieră în sferturi la Roland Garros

Jucătoarea americană de tenis Coco Gauff, cap de serie numărul 24, s-a calificat pentru prima oară în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o luni pe tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul 25, cu 6-3, 6-1, în doar 53 de minute.

Gauff, 17 ani, una dintre cele mai în formă jucătoare pe zgură în acest an, semifinalistă la Roma şi câştigătoarea turneului de la Parma, s-a impus cu uşurinţă în faţa uneia dintre cele mai versatile jucătoare pe zgură, Ons Jabeur, care nu a reuşit să-şi etaleze jocul variat.

Jucătoarea americană, campioană de junioare în 2018, nu a pierdut încă niciun set la Paris şi va juca în sferturi cu cehoaica Barbora Krejcikova, care a eliminat-o, luni, pe americanca Sloane Stephens, finalista din 2018, cu 6-2, 6-0.

În turneele de Grand Slam, Gauff a mai atins sferturile de finală la Wimbledon 2019 şi Australian Open 2020. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…