Tenis: Cu Halep în echipă, România are 75% şanse să învingă Italia, consideră Cosac

Tenis: Cu Halep în echipă, România are 75% şanse să învingă Italia, consideră Cosac

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, consideră că şansele echipei naţionale feminine de tenis a României să învingă Italia în barajul de menţinere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup au crescut până la 75%, odată cu anunţul Simonei Halep că va participa la această întâlnire.

"Sigur, cu Simona Halep în echipă, este clar că balanţa este înclinată în favoarea noastră. Cu Simona în echipă şansele noastre sunt undeva la 75% de câştig. Avem nevoie de această victorie, fetele au nevoie de această victorie, şi sunt sigur că o vor realiza", a declarat Cosac, joi, pentru AGEPRES.

Simona Halep a anunţat vinerea trecută că a decis să joace în meciul României cu Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup. Monica Niculescu va debuta în postura de căpitan al naţionalei României, după retragerea lui Florin Segărceanu.

Întâlnirea din România şi Italia este programată pe 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...