Tenis: Danielle Collins s-a calificat în premieră în sferturile turneului de la Roland Garros

Tenis: Danielle Collins s-a calificat în premieră în sferturile turneului de la Roland Garros

Jucătoarea americană de tenis Danielle Collins s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur, cu 6-4, 4-6, 6-4, marţi, într-un meci care nu s-a putut disputa luni din cauza ploii.

Numărul 57 mondial, care în primul tur a trecut de Monica Niculescu, în trei seturi, cu 2-6, 6-2, 6-1, a obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 58 min).

Jabeur a devenit prima femeie arabă care ajunge în optimile turneului de la Roland Garros, după victoria reuşită în faţa belarusei Arina
Sabalenka.

În sferturi, Collins (26 ani) o va înfrunta pe compatrioata ei Sofia Kenin, campioana en titre de la Australian Open, victorioasă luni în faţa franţuzoaicei Fiona Ferro, cu 2-6, 6-2, 6-1.

Cel mai bun rezultat reuşit de Danielle Collins la un turneu de Mare Şlem este semifinala jucată anul trecut la Melbourne.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...