Tenis de masă: Echipa masculină a României va juca pentru aur la Europenele Under-15

Tenis de masă: Echipa masculină a României va juca pentru aur la Europenele Under-15

Echipa masculină a României va întâlni Franţa în finala Campionatelor Europene de tenis de masă Under-15 de la Varazdin (Croaţia), după ce a câştigat joi cu Germania şi Cehia.

Tricolorii au trecut în sferturi de Germania cu 3-0, prin punctele aduse de Iulian Chiriţă (3-0 cu Luis Krause), Dragoş Bujor (3-1 cu Lleyton Ullmann) şi Iulian Chiriţă/Dragoş Bujor (3-0 cu Lleyton Ullmann/Luis Kraus), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

În penultimul act, România a dispus de Cehia cu 3-1, Iulian Chiriţă reuşind două puncte (3-0 cu Stepan Brhel şi 3-1 cu Martin Sip), iar Dragoş Bujor altul (3-0 cu Martin Sip). La dublu, Bujor şi Chiriţă au pierdut cu 1-3 în faţa perechii Martin Sip/Stepan Brhel.

Finala cu Franţa va avea loc vineri, de la ora 20:00.

La feminin, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 3-2, punctele noastre fiind câştigate de Bianca Mei-Roşu (3-1 cu Sofii Şeredega) şi Ioana Băiaşu (3-1 cu Veronika Matiunina). Mei-Roşu a pierdut, însă, meciul cu Veronika Matiunina (0-3), Ioana Băiaşu pe cel cu Şeredega (1-3), iar la dublu româncele au cedat cu 2-3.

În primul meci pentru locurile 5-8, România a dispus de Portugalia cu 3-1. Bianca Mei-Roşu a dispus cu 3-0 de Julia Leal şi de Mariana Santa Comba, iar la dublu Mei-Roşu şi Băiaşu au dispus cu 3-1 de Mariana Santa Comba/Julia Leal. Ioana Băiaşu a pierdut cu 1-3 meciul cu Mariana Santa Comba.

În partida de vineri, pentru locurile 5-6, România va înfrunta echipa Belarus.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Federația Română de Tenis de Masă /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”