Tenis de masă: Elizabeta Samara, Daniela Dodean și Ovidiu Ionescu, calificați la JO 2016

Tenis de masă: Elizabeta Samara, Daniela Dodean și Ovidiu Ionescu, calificați la JO 2016

Jucătorii români de tenis de masă Elizabeta Samara, Daniela Dodean și Ovidiu Ionescu s-au calificat la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, potrivit clasamentului publicat joi de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF), a anunțat forul național de specialitate.

''Conform comunicatului ITTF, FRTM are bucuria să vă anunțe că, până la aceasta oră, România participă la Rio cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, la Rio, de către Ovidiu Ionescu. Emoții mari, în continuare, pentru Adrian Crișan, care are toate șansele de a se califica, acest lucru urmând a fi confirmat pe data de 22 mai. În ceea ce privește proba pe echipe (feminin. n. red.), confirmarea calificării va veni, în data de 20 mai, de la ITTF'', anunță federația națională.

''Această calificare este o consecință a muncii susținute și perseverente a întregii echipe a tenisului de masă românesc, formată din sportivi, antrenori, parteneri și staff-ul Federației. Merităm un moment de bucurie pe care sperăm să-l transformăm într-un moment de glorie!'', a afirmat președintele FRTM, Cristi Romanescu.

ITTF a anunțat joi primii 22 de sportivi calificați în probele de simplu la JO de la Rio (5-21 august), urmând ca ulterior să completeze lista acestora.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

5 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin