Tenis de masă: Elizabeta Samara şi Ovidiu Ionescu, calificaţi în sferturile de finală la Europene

Tenis de masă: Elizabeta Samara şi Ovidiu Ionescu, calificaţi în sferturile de finală la Europene

Românii Elizabeta Samara şi Ovidiu Ionescu s-au calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale probelor de simplu la Campionate Europenele de tenis de masă de la Varşovia.

La feminin, Samara o va înfrunta sâmbătă, de la 18:30 (ora României), pe Sabine Winter (Germania). Samara a trecut în şaisprezecimi de Prithika Pavade (Franţa) cu 4-2, iar în optimi a învins-o pe Christina Kallberg (Suedia) cu 4-2.

Alte două românce au pierdut în şaisprezecimile de finală, Adina Diaconu în faţa austriecei Sofia Polcanova cu 3-4, iar Bernadette Szocs în faţa suedezei Linda Bergstrom, cu 1-4.

Daniela Dodean Monteiro a beneficiat de neprezentarea olandezei Britt Eerland (3-0), iar în optimi a fost întrecută de Fu Yu (Portugalia), cu 4-0.

La masculin, Ovidiu Ionescu îl va înfrunta în sferturi pe portughezul Marcos Freitas (21:30). Ionescu a dispus în şaisprezecimi de Niagol Stoyanov (Italia) cu 4-2, iar în optimi l-a învins pe germanul Patrick Franziska, scor 4-0.

Hunor Szocs a câştigat în şaisprezecimi în faţa austriacului Daniel Habesohn, cu 4-2, dar a fost învins în optimi de suedezul Mattias Falck, cu 4-2.

La dublu feminin, perechea germană Nina Mittelham/Sabine Winter a dispus în optimi de cuplul Eliza Samara/Daniela Dodean cu 3-1.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina