Tenis de masă: Medalia de argint de la Mondiale ''este un vis devenit realitate'' pentru Ovidiu Ionescu

Tenis de masă: Medalia de argint de la Mondiale ''este un vis devenit realitate'' pentru Ovidiu Ionescu

Jucătorul român Ovidiu Ionescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Budapesta că medalia de argint obţinută în proba masculină de dublu la Campionatele Mondiale din capitala Ungariei ''este un vis devenit realitate''.

"Când am început tenisul de masă am visat la rezultate mari, dar finala unui Campionat Mondial nu ştiu dacă a fost în mintea mea. Este un vis devenit realitate şi sunt mândru că am ajuns în finală cu prietenul meu Alvaro. Este un sentiment extraordinar şi sper ca aceste rezultate să demonstreze că dacă munceşti din greu astfel de performanţe pot veni. Este vorba despre antrenament şi despre a crede în tine, iar totul e posibil'', a declarat Ionescu, citat de pagina de Facebook a Federaţiei române de profil.

''Sunt puţin mai norocos decât Alvaro, părinţii mei sunt aici şi mă voi bucura alături de ei. Am avut surpriza de a afla că logodnica mea e aici, nici măcar nu ştiam'', a mai spus Ionescu, subliniind că medalia sa ''este o performanţă importantă în România".

Ovidiu Ionescu şi spaniolul Alvaro Robles au cucerit medaliile de argint în proba de dublu masculin, sâmbătă, la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Budapesta , după ce au fost învinşi în finală de chinezii Long Ma şi Chuqin Wang cu scorul de 4-1 (11-3, 8-11, 11-7, 11-3, 11-5).

Aceasta a fost singura medalie obţinută de România la Mondialele de la Budapesta şi prima pentru Spania la o ediţie a Campionatelor Mondiale de tenis de masă.AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”