Tenis: Djokovic l-a învins pe Zverev şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Tenis: Djokovic l-a învins pe Zverev şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, l-a învins marţi pe germanul Alexander Zverev, în patru seturi, 6-7 (6/8), 6-2, 6-4, 7-6 (8/6), şi s-a calificat în semifinale la Australian Open, unde îl va întâlni pe rusul Aslan Karaţev.

Novak Djokovic se simte mult mai bine după ce a acuzat probleme fizice în timpul meciului câştigat vineri cu americanul Taylor Fritz în turul 3. Marţi, sârbul s-a impus după ceva mai mult de trei ore şi jumătate în faţa unui adversar clasat pe locul 7 în ierarhia ATP şi cap de serie N.6 la Melbourne.

Djokovic, 32 de ani, de opt ori câştigător la Australian Open, s-a calificat în a 39-a sa semifinală de Mare Şlem. El va lupta pentru un loc în finală cu marea surpriză a actualei ediţii, Aslan Karaţev, numărul 114 mondial şi venit din calificări. Acesta a scris istorie la Melbourne, devenind primul tenisman din era open care accede în semifinale la prima sa participare la un turneu de Mare Şlem, după ce a trecut marţi în patru seturi, 2-6, 6-4, 6-1, 6-2, de bulgarul Grigor Dimitrov (locul 21 ATP). AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...