Tenis: Djokovic s-a fotografiat alături de un baschetbalist testat pozitiv la Covid-19

Tenis: Djokovic s-a fotografiat alături de un baschetbalist testat pozitiv la Covid-19

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a fotografiat alături de un baschetbalist testat ulterior pozitiv la Covid-19, cu ocazia unui meci din Euroliga masculină, care a avut loc în capitala Serbiei.

Djokovic a asistat la partida dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona Basket, care a avut loc marţi seara la Belgrad. Însoţit de tenismanul canadian Vasek Pospisil (locul 133 ATP), campionul sârb a fost primit ca o adevărată vedetă rock, în aplauzele publicului şi cu o melodie care i-a fost dedicată, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare.

Liderul clasamentului ATP, care nu purta mască, a făcut numeroase fotografii cu această ocazie, una dintre ele alături de americanul Nigel Hayes-Davis, jucătorul Barcelonei şi MVP-ul partidei, care a fost testat pozitiv la Covid-19 în cursul zilei de miercuri, după cum a anunţat clubul catalan.

Novak Djokovic urmează să ia parte, peste două săptămâni, la competiţia ATP Cup de la Sydney (1-9 ianuarie), alături de echipa Serbiei, înainte de a evolua la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, pe care speră să-l câştige pentru a zecea oară în cariera sa.

Până în prezent, tenismanul sârb nu a anunţat însă dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, o condiţie impusă de organizatori tuturor participanţilor la Australian Open (17-30 ianuarie) şi în general persoanelor care intră în Australia.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro