Tenis: Djokovic vede în italianul Jannik Sinner (19 ani) un viitor nr. 1 mondial

Tenis: Djokovic vede în italianul Jannik Sinner (19 ani) un viitor nr. 1 mondial

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (liderul ATP) vede în tânărul jucător italian Jannick Sinner (19 ani, 43 ATP) un posibil viitor nr. 1 mondial.

Sinner a câştigat finala Next Gen ATP în 2019 şi se află în Top 50 ATP, după ce a ajuns până în sferturi la Roland Garros unde a fost învins destul de greu, în trei seturi, 7-6 (7/4), 6-4, 6-1, de spaniolul Rafael Nadal, viitor câştigător al trofeului.

''Văd multă calitate la jucătorii tineri. Sinner are un joc sigur, puternic, este foarte talentat, va fi cu siguranţă în viitor printre cei mai buni jucători. Eu îl consider liderul jucătorilor tineri, este mai tânăr decât germanul Alexander Zverev sau grecul Stefanos Tsitsipas, mulţi experţi îl văd ca un posibil nr. 1 mondial la un moment dat'', a spus Djokovic.

Atât Djokovic cât şi Sinner participă, la Viena, la turneul ATP dotat cu premii în valoare de 1.409.510 euro. Djokovic este deja calificat în sferturi, iar Sinner trebuie să treacă de rusul Andrei Rublev (8 ATP, al cincilea favorit), pentru a atinge această fază a competiţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”