Tenis: Dominika Cibulkova, adversara Mihaelei Buzărnescu în semifinale la Strasbourg (WTA)

Tenis: Dominika Cibulkova, adversara Mihaelei Buzărnescu în semifinale la Strasbourg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Dominika Cibulkova (Slovacia), vineri, în semifinalele turneului WTA de la Strasbourg (Franţa), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Buzărnescu (30 ani, 32 WTA), a patra favorită, a trecut joi de taiwaneza Su-Wei Hsie h (N.8) cu 6-0, 6-3.

Cibulkova (29 ani, 36 WTA), cap de serie numărul cinci, a trecut de deţinătoarea titlului, australianca Samantha Stosur, cu 6-4, 6-3.

În prima confruntare dintre Buzărnescu şi Cibulkova a avut câştig de cauză jucătoarea din Slovacia, în 2006, la Rimini, cu 6-1, 3-6, 6-3, în semifinale.

Cealaltă semifinală de la Strasbourg le va opune pe australianca Ashleigh Barty, principala favorită, şi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul trei.

În sferturi, Barty a dispus de Qiang Wang (China) cu 7-5, 6-4, în timp ce Pavliucenkova a trecut de kazaha Zarina Dias cu 6-4, 6-2.

Tot vineri, la dublu, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru le vor întâlni în semifinale pe Xenia Knoll (Elveţia) şi Anna Smith (Marea Britanie).
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...