Tenis: 'E întotdeauna greu să joci cu surorile' Pliskova, spune Simona Halep

Tenis: 'E întotdeauna greu să joci cu surorile' Pliskova, spune Simona Halep

"E întotdeauna greu să joci cu surorile" Pliskova, a afirmat românca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, după ce a învins-o miercuri pe Kristyna Pliskova (Cehia), cu 6-1, 6-4, în optimile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.685.828 euro.

Câştigătoare a ultimelor două ediţii ale turneului de la Madrid, Simona Halep a învins-o astfel pentru a doua oară în această competiţie pe stângacea Kristyna Pliskova (94 WTA) şi a ajuns la 15 victorii consecutive în capitala Spaniei, notează site-ul WTA.

"În setul al doilea, a început să joace cu adevărat bine. Cred că a servit mult mai bine şi n-am putut face prea mult cu returul", a declarat Halep. "Şi eu am servit bine. Cred că a fost un meci foarte bun, cel mai greu pe care l-am avut aici. Ea a progresat mult faţă de anul trecut, am jucat împotriva ei aici şi era altă jucătoare. Sunt foarte bucuroasă că am putut încheia astfel setul al doilea. E întotdeauna greu să joci cu surorile. Mereu am spus asta, fiindcă au un serviciu puternic. Ele pot lovi mingea foarte puternic, aşa că este o victorie foarte bună pentru mine", a adăugat românca.

Halep va juca în sferturi de finală cu sora geamănă a Kristyna Pliskova, mai talentata Karolina, care este locul 6 WTA. Jucătoarea cehă a trecut miercuri în optimi de americanca Sloane Stephens, cu 6-2, 6-3.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...