Tenis: Fed Cup - Ilie Năstase, eliminat de ITF de la întâlnirea România-Marea Britanie

Tenis: Fed Cup - Ilie Năstase, eliminat de ITF de la întâlnirea România-Marea Britanie

Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente și ''un comportament nesportiv'', a anunțat sâmbătă federația internațională (ITF).

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanța, arbitrul și două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferința de presă.

"Căpitanul României Ilie Năstase a fost îndepărtat din arenă în timpul celei de-a doua partide din cadrul întâlnirii din Fed Cup dintre România și Marea Britanie de la Constanța. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli pentru comportament nesportiv, după ce a primit 2 avertismente oficiale", se scrie într-un comunicat de pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Tenis.

Acreditarea lui Ilie Năstase a fost retrasă, iar fostul mare jucător va face obiectul unei anchete pentru comportamentul din cele două zile, adaugă ITF în comunicat.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina