Tenis: Fed Cup - Olanda a învins Rusia la Moscova și s-a calificat în semifinale

Tenis: Fed Cup - Olanda a învins Rusia la Moscova și s-a calificat în semifinale

Echipa feminină de tenis a Olandei s-a calificat în semifinalele actualei ediții a Fed Cup, după ce a reușit să obțină punctul decisiv în întâlnirea cu Rusia, programată în acest weekend la arena Olimpiski din Moscova. Duminică, olandeza Kiki Bertens a dispus în două seturi, 6-1, 6-4, de rusoaica Svetlana Kuznețova, ducând scorul general la 3-0 în favoarea echipei batave, care câștigase și primele două jocuri de simplu desfășurate sâmbătă.

În celelalte confruntări din sferturile de finală, echipele sunt la egalitate după meciurile de sâmbătă: România — Cehia 1-1, Germania — Elveția 1-1, Franța — Italia 1-1.

Olanda, care accede în penultimul act al competiției pentru prima oară din 1997 și până în prezent, se va lupta pentru un loc în finală cu câștigătoarea duelului dintre Franța și Italia, care are loc la Marsilia.

Rezultate înregistrate în întâlnirea de la Moscova:
Sâmbătă
Richel Hogenkamp (Olanda) — Svetlana Kuznețova (Rusia) 7-6 (4), 5-7, 10-8
Kiki Bertens (Olanda) — Ekaterina Makarova (Rusia) 6-3, 6-4

Duminică
Kiki Bertens (Olanda) — Svetlana Kuznețova (Rusia) 6-1, 6-4

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident