Tenis: Fed Cup - România, cap de serie la tragerea la sorți în Grupa Mondială II

Tenis: Fed Cup - România, cap de serie la tragerea la sorți în Grupa Mondială II

România va fi cap de serie cu ocazia tragerii la sorți a întâlnirilor din Grupa Mondială II a Fed Cup, ediția 2018, care va avea loc miercuri la Londra, conform site-ul oficial al acestei competiții rezervată echipelor naționale feminine de tenis.

România, care ocupă locul 12 în clasamentul pe națiuni al Fed Cup, va fi cap de serie în Grupa Mondială II, alături de Rusia, Italia și Ucraina. La tragerea la sorți, adversarele urmează să fie alese dintre Australia, Canada, Slovacia și Spania.

În Grupa Mondială I, capi de serie vor fi Belarus, SUA, Cehia și Franța, iar adversarele acestora vor fi alese dintre echipele Belgiei, Germaniei, Olandei și Elveției.

În Cupa Davis, competiția rezervată echipelor naționale masculine de tenis, România va întâlni pe teren propriu echipa Israelului, între 20 și 22 octombrie, în cel de-al doilea tur al barajului pentru menținerea în Grupa valorică I a zonei Europa/Africa. La tragerea la sorți programată, capii de serie ai acestei grupe vor fi Cehia, Rusia, Slovacia și Portugalia.

Echipa României, învinsă de Austria la sfârșitul săptămânii trecute, în primul tur al barajului pentru menținerea în această grupă valorică, a coborât două locuri în clasamentul pe națiuni al Cupei Davis, iar acum se află pe 39.

În Grupa Mondială a Cupei Davis, capi de serie la tragerea la sorți vor fi Franța, Belgia, Marea Britanie, Croația, Elveția, Australia, Serbia și Italia. Adversarele vor fi alese la tragerea la sorți dintre echipele Canadei, Germaniei, Ungariei, Japoniei, Kazahstanului, Olandei, Spaniei și Statelor Unite.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…