Tenis: Finala de dublu de la Chicago (WTA), cu Raluca Olaru şi Nadia Kicenok, întreruptă în setul secund

Tenis: Finala de dublu de la Chicago (WTA), cu Raluca Olaru şi Nadia Kicenok, întreruptă în setul secund

Finala de dublu a turneului de tenis de la Chicago (WTA 250), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, care opune perechile Raluca Olaru (România)/Nadia Kicenok (Ucraina) - Makoto Ninomiya (Japonia)/Liudmila Kicenok (Ucraina) a fost întrerupt, vineri, în setul al doilea.

Meciul a fost oprit din cauza întunericului după ce Olaru şi Nadia au câştigat primul set cu 7-6 (6), dar erau conduse cu 4-2 în actul secund.

Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au cucerit un titlu anul acesta împreună, la Sankt Petersburg, au pierdut finala de la Bad Homburg şi au mai disputat o semifinală la Stuttgart.

Finala de simplu se va juca între ucraineanca Elina Svitolina, principala favorită, şi franţuzoaica Alize Cornet. În semifinale, Svitolina a trecut în trei seturi, cu 6-1, 6-7 (4), 6-3 contra suedezei Rebecca Peterson. Cornet, cap de serie numărul nouă, a avut nevoie şi ea nevoie de trei seturi, 4-6, 6-1, 6-0, pentru a o învinge pe rusoaica Varvara Graceva.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina