Tenis: Finalele turneului Australian Open se vor desfăşura cu spectatori în proporţie de 80% din capacitate

Tenis: Finalele turneului Australian Open se vor desfăşura cu spectatori în proporţie de 80% din capacitate

Organizatorii turneului de tenis Australian Open au primit aprobarea ca finalele programate în weekend la Melbourne să se desfăşoare cu arenele deschise publicului la capacitate de 80%, transmite DPA.

Primul Grand Slam al anului a început iniţial cu o capacitate de 50%, înainte de a se ajunge la 65%, iar vineri s-a luat decizia ca la finale numărul de spectatori să ajungă la 80% din capacitatea arenelor.

Prima finală, la simplu feminin, le va opune sâmbătă pe australianca Ashleigh Barty, nr. 1 mondial, şi americanca Danielle Collins (30 WTA).

Martin Pakula, ministrul pentru marile evenimente şi sport din guvernul statului Victoria, a anunţat pe Twitter că, luând în considerare cererea Tennis Australia de a mări numărul biletelor pentru finale, capacitatea arenelor a fost crescută la 80%.

Barty se va bucura astfel de o mai largă susţinere în tentativa de a aduce ţării sale primul titlu la Australian Open după 1978.

În finala masculină, programată duminică, se vor înfrunta Rafael Nadal şi învingătorul din semifinala Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...