Tenis: Gabriela Lee a câştigat turneul ITF de la Bonita Springs

Tenis: Gabriela Lee a câştigat turneul ITF de la Bonita Springs

Jucătoarea română de tenis Gabriela Lee (fostă Talabă) a câştigat turneul ITF de la Bonita Springs (Florida), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe poloneza Katarzyna Kawa, cu 6-1, 6-3.

Gabriela Lee (26 ani, 234 WTA), venită din calificări, a obţinut cel mai important trofeu din carieră, după o oră şi 28 de minute de joc.

Kawa (29 ani, 158 WTA), cap de serie numărul şapte, a comis 5 duble greşeli în acest meci şi a fructificat doar una din cele şase oportunităţi de break.

Lee a învins-o în calificări pe germanca Sabine Lisicki, cu 6-2, 6-2, iar pe tabloul principal a profitat de abandonul americancei CoCo Vandeweghe în primul tur, la scorul de 6-2, 3-1, a învins-o în optimi pe americanca Whitney Osuigwe, cu 6-1, 7-5, în sferturi a câştigat cu 2-6, 6-1, 6-1 în faţa româncei Irina Bara, principala favorită, iar în semifinale a beneficiat de abandonul altei americance, Katie Volynets, la scorul de 2-6, 7-6 (5), 1-0.

Gabriela Lee s-a ales cu un cec de 15.239 de dolari şi 156 de puncte WTA.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) WTA Romania /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante