Tenis: Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells (WTA)

Tenis: Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse a reuşit să acceadă pe tabloul principal al turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.150.470 de dolari, după ce a învins-o pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove, cu 6-3, 6-2, marţi, în ultima rundă a calificărilor.

Ruse (23 ani, 92 WTA) s-a impus după o oră şi 15 minute în faţa adversarei sale (29 ani, 153 WTA), după ce trecuse de americanca Ellie Douglas în primul tur, cu 7-5, 6-2.

Românca şi-a asigurat un cec de 18.155 de dolari şi 31 de puncte WTA, iar în primul meci de pe tabloul principal o va înfrunta pe franţuzoaica Alize Cornet (31 ani, 64 WTA).

Ruse e a patra româncă de pe tabloul principal, după Simona Halep (cap de serie numărul 11), Sorana Cîrstea (nr. 32) şi Irina Begu.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...