Tenis: Garbine Muguruza spune că a declarat forfait în sferturi la Hobart din cauza febrei

Tenis: Garbine Muguruza spune că a declarat forfait în sferturi la Hobart din cauza febrei

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, cap de serie nr. 2, a declarat joi că a renunţat să mai joace în sferturi la Hobart (Australia), unde o avea ca adversară pe rusoaica Veronika Kudermetova, a cincea pe lista capilor de serie, din cauza febrei, scrie AFP.

''Aveam o stare febrilă de mai multe zile, dar astăzi (joi) corpul meu a spus stop. Vreau să mă odihnesc acum, iar vineri vreau să plec spre Melbourne. Sper să fiu într-o condiţie bună pentru a participa la Australian Open'', a declarat Muguruza (26 ani), locul 34 WTA.

Conform tragerii la sorţi, Muguruza va avea ca adversară la Australian Open o jucătoare venită din calificări în primul tur, şi ar putea da peste Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) în turul al treilea.

Muguruza a debutat în acest sezon la Shenzhen (China) unde a ajuns până în semifinale, fiind învinsă de câştigătoarea turneului, rusoaica Ekaterina Alexandrova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...