Tenis: Goran Ivanisevic îl va consilia pe Djokovic la Wimbledon

Tenis: Goran Ivanisevic îl va consilia pe Djokovic la Wimbledon

Croatul Goran Ivanisevic, câştigător al turneului de la Wimbledon în 2001, a anunţat că jucătorul sârb Novak Djokovic, nr.1 mondial, i-a cerut să-l ajute să-şi păstreze titlul la competiţia londoneză de Mare Şlem, care debutează luni pe terenurile de la All England Club, informează AFP.

"Este total neobişnuit. El m-a contactat în urmă cu câteva zile. Am fost un pic surprins. Nole vroia să vin mai devreme, dar eu aveam un angajament anterior la un turneu de veterani în Suedia", a declarat Ivanisevic, citat de site-ul online Sportklub.

"Am ajuns în această dimineaţă la primul antrenament, care a decurs bine. Din păcate, nu voi putea rămâne cu el decât în prima săptămână din cauza angajamentelor mele. Sper că această colaborare va continua", a adăugat Ivanisevic, în vârstă de 47 de ani.

Ivanisevic, care i-a mai antrenat pe compatriotul său Marin Cilic şi pe canadianul Milos Raonic, a subliniat că telefonul primit de la Djokovic a fost "o mare recunoaştere" pentru el în calitate de antrenor.

Djokovic, în vârstă de 32 de ani, va debuta lupta pentru apărarea titlului în faţa germanului Philipp Kohlschreiber (57 mondial) luni.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...