Tenis: Halep - M-a durut piciorul, dar nu vreau să găsesc scuze, Kerber a fost mai bună

Tenis: Halep - M-a durut piciorul, dar nu vreau să găsesc scuze, Kerber a fost mai bună

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că a avut dureri destul de mari la glezna stângă în meciul pierdut cu Angelique Kerber, dar a precizat că nu vrea să găsească scuze și a recunoscut că adversara ei a fost mai bună.

"Ea a jucat un tenis foarte bun, are mare încredere în ea. I-au intrat toate mingile pe tușă și asta m-a demoralizat un pic. Dar și eu am jucat puțin mai slab. Nu am avut timp să mă recuperez de aseară. Am avut dureri la picior, dar nu vreau să găsesc scuze, Kerber a fost mai bună astăzi. Eu am lovit mingea prea puternic, poate trebuia să mixez mai mult. Nu am simțit bine meciul, nu știu de ce, ea a dominat fiind agresivă și mișcându-mă pe mine în lateral", a spus numărul 6 mondial.

Halep a menționat că a resimțit și o stare de oboseală după meciul lung disputat, sâmbătă, cu Andrea Petkovic. "A contat mult faptul că nu am reușit să închei meciul repede (n.r. — în două seturi) ieri. Oboseala de azi a fost și din cauza faptului că nu am terminat repede. Dar nu a fost doar vina mea, ci și a Andreei Petkovic, pentru că a jucat un tenis bun și s-a luptat pentru fiecare punct", afirmat ea.

Jucătoarea română va urma un tratament la glezna stângă după accidentarea suferită, sâmbătă, în partida cu Andrea Petkovic. "Mă doare încă. E o durere destul de mare, piciorul s-a umflat un pic, trebuie să mă recuperez și să văd ce tratament trebuie să urmez. Eu sper să joc cât mai târziu la Stuttgart. Momentan mă doare, sper să fie bine, dar voi merge la turneu și voi încerca să joc", a adăugat ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep (6 WTA) a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber , numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 în întâlnirea cu România din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski