Tenis: Horia Tecău s-a calificat în sferturile probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Tenis: Horia Tecău s-a calificat în sferturile probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Perechea compusă din tenismanul român Horia Tecău şi germanul Kevin Krawietz s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 980.580 euro, după ce a trecut cu 6-3, 3-6, 11-9 de cuplul Marcelo Melo (Brazilia)/Jean-Julien Rojer (Olanda).

Tecău şi nou său echipier au câştigat în faţa foştilor săi parteneri, favoriţii numărul patru, după o oră şi 17 minute de joc echilibrat.

Tecău şi Rojer au câştigat în 2015 titlul în proba de dublu la Rotterdam, iar în 2014 şi 2019 au fost finalişti. Tecău a mai disputat o finală la Rotterdam alături de suedezul Robert Lindstedt (2012).

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 11.250 de euro şi 90 de puncte ATP, urmând să joace în sferturile de finală contra ruşilor Karen Hacianov/Andrei Rublev.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale