Tenis: Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în sferturile probei masculine de dublu la US Open

Tenis: Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în sferturile probei masculine de dublu la US Open

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, prin victoria cu 6-2, 7-6 (5) în faţa cuplului Santiago Gonzalez (Mexic)/Andres Molteni (Argentina).

Tecău şi Krawietz, favoriţii numărul şase, au avut nevoie de o oră şi 48 de minute pentru a obţine victoria.

Tecău şi partenerul său au dominat primul set, pe care şi l-au adjudecat cu 6-2, însă actul secund a fost echilibrat şi cele două perechi au mers cap la cap până în tiebreak, unde perechea româno-germană a înclinat balanţa.

Tecău şi Krawietz nu şi-au pierdut niciodată serviciul în acest meci, salvând toate cele cinci mingi de break ale adversarilor. Diferenţa la capitolul winners a fost netă în favoarea lui Tecău şi Krawietz, 45-20.

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 93.000 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu. În sferturi, Tecău şi Krawietz îi vor înfrunta pe americanii Steve Johnson/Sam Querrey.

Horia Tecău, campion la US Open în 2017, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, a ajuns anul trecut în semifinale la Flushing Meadows, făcând pereche tot cu Rojer.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Foarte interesante amănunte!

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk