Tenis: Ilie Năstase nu poate intra pe terenurile de la Wimbledon nici ca simplu spectator

Tenis: Ilie Năstase nu poate intra pe terenurile de la Wimbledon nici ca simplu spectator

Fostul jucător român de tenis Ilie Năstase nu poate intra nici ca spectator pe terenurile de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, informează publicația britanică The Telegraph.

Toți agenții de securitate care păzesc intrările la terenurile de tenis de la All England Club au primit copii după fotografia portret a fostului președinte al Federației Române de Tenis, poreclit ''Domnul Nasty'', pentru ca acesta să fie oprit chiar dacă el dorește să fie un simplu spectator la confruntările de la Wimbledon.

Năstase (70 ani), căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat de ITF pentru că le-ar fi insultat pe jucătoarea Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și un arbitru, la meciul de la Mamaia (22 aprilie).

Într-o conferință de presă susținută înaintea meciului de la Mamaia, Năstase a avut cuvinte ''sexiste'' și ''rasiste'' în legătură cu faptul că Serena Williams este însărcinată. ''Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!'', a putut fi auzit Năstase spunând de către jurnaliști.

Ulterior, Ilie Năstase și-a cerut scuze într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook pentru ieșirile pe care le-a avut la meciul cu Marea Britanie și față de Serena Williams, însă a considerat că reacțiile presei au fost exagerate.

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro