Tenis: Irina Bara, în ultimul tur al calificărilor la Moscova (WTA)

Tenis: Irina Bara, în ultimul tur al calificărilor la Moscova (WTA)

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara o va înfrunta pe chinezoaica Qinwen Zheng în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal al turneului WTA 500 de la Moscova, dotat cu premii totale de 565.530 de dolari.

Sâmbătă, Bara (26 ani, 114 WTA) a trecut de rusoaica Natalia Vihlianţeva (24 ani, 166 WTA) cu 6-2, 6-4, într-o oră şi 35 de minute, în care adversara a comis 7 duble greşeli.

Bara şi-a asigurat un cec de 5.000 de dolari şi 13 puncte WTA.

Bara şi Zheng (19 ani, 158 WTA) se vor înfrunta în premieră în circuitul profesionist.

Simona Halep (30 ani, 17 WTA) este a opta favorită a turneului de la Moscova şi va juca în primul tur contra unei reprezentante a gazdelor, Anastasia Potapova (20 ani, 77 WTA).

Halep a câştigat singurul duel direct cu Potapova, la începutul anului acesta, la Melbourne (Gippsland Tropphy), cu 6-4, 6-4, în turul secund.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...