Tenis: Irina Begu - Au fost două meciuri importante şi grele, însă sunt obişnuită

Jucătoarea de tenis Irina Begu a declarat la finalul partidei de duminică, jucată împotriva canadiencei Katherine Sebov, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, că a avut două meciuri grele şi importante, dar că cele mai mari emoţii trecuseră deja la finalul primei zile.

"Au fost două meciuri importante şi grele în acelaşi timp, însă sunt obişnuită, la turneele WTA joc şi simplu şi dublu, aşa că nu a fost nicio problemă. (...) Cele mai multe emoţii le-am avut ieri. Astăzi am simţit că este un meci absolut normal", a spus Begu, în timpul conferinţei de presă de după meci.

Ea a precizat că nu a fost luată prin surprindere nici de decizia căpitanului nejucător al Canadei, Sylvian Bruneau, de a schimba jucătoarea şi că a aflat cu o oră înaintea partidei că în loc de Carol Zhao va juca împotriva Katherinei Sebov.

"Am aflat cu o oră şi ceva înainte. Imediat după antrenamentul meu i-am rugat pe cei din echipă să se uite la antrenamentul lor, aşa că mi-am făcut treaba şi asta a contat cel mai mult", pecizat Begu.

Ea a spus că vârsta adversarelor pe care le-a întâlnit pe teren, care au 17 şi 19 ani, nu i-a pus probleme şi a apreciat că Bianca Andreescu, pe care a învins-o în meciul de sâmbătă, este o jucătoare cu potenţial, care are un viitor foarte bun.

România a învins Canada, duminică, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după ce jucătoarea de tenis Irina Begu a întrecut-o pe Katherine Sebov cu 6-2, 6-4 şi a ridicat scorul general la 3-0, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar echipa noastră va juca în barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

Begu (27 ani, 37 WTA) s-a impus după o oră şi 25 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 319 WTA.AGERPRES/(A - autor: Elena Stanciu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …