Tenis: Jaqueline Cristian a abandonat în turul al doilea la Doha (WTA)

Tenis: Jaqueline Cristian a abandonat în turul al doilea la Doha (WTA)

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost nevoită să abandoneze la scorul 2-2, 30-30 în setul al doilea al meciului cu rusoaica Daria Kasatkina, marţi, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.632.448 de dolari.

Cristian (23 ani, 71 WTA), intrată pe tabloul principal din postura de ''lucky loser'', a câştigat primul set cu 6-2, dar a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la genunchi.

În setul al doilea, la scorul de 2-2 şi 30-15, la o minge înaltă trimisă de Kasatkina (24 ani, 28 WTA), Jaqueline a făcut un pas greşit şi s-a prăbuşit pe teren ţinându-se de genunchiul drept.

Jaqueline Cristian a primit îngrijiri medicale mai multe minute, s-a ales şi cu un bandaj la genunchi şi a reluat jocul, dar la punctul următor genunchiul a cedat din nou şi românca a părăsit terenul în lacrimi, într-un cărucior cu rotile.

Cristian rămâne cu un cec de 15.080 de dolari şi 80 de puncte WTA din participarea la Doha.

Jaqueline trebuia să joace şi la dublu, în optimi, alături de maghiara Anna Bondar, contra americancelor Cori Gauff/Jessica Pegula. Pentru evoluţia sa în această probă s-a ales cu 4.900 de dolari şi 105 puncte WTA la dublu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…