Tenis: John Isner a câştigat la Miami primul său titlu ATP World Tour Masters 1.000

Tenis: John Isner a câştigat la Miami primul său titlu ATP World Tour Masters 1.000

Tenismanul american John Isner (32 ani) a câştigat, duminică, la Miami (Florida), primul său titlu ATP World Tour Masters 1.000 din carieră, după ce l-a învins în finală pe numărul cinci mondial, germanul Alexander Zverev, cu 6-7 (4/7), 6-4, 6-4.

Titlul de la Miami, cel mai important din palmaresul său, îi aduce lui Isner şi intrarea, în premieră, în top 10 ATP. De asemenea, americanul va fi cunoscut drept ultimul câştigător al competiţiei de la Key Biscayne, având în vedere că turneul va fi mutat anul viitor pe stadionul echipei de fotbal american Miami Dolphins.

Zverev viza în Florida al şaptelea său titlu din carieră şi al treilea de categoria Masters 1.000.

Isner s-a impus graţie serviciului său excelent, având procentaje de 82% la primul serviciu şi 60% la al doilea, reuşind nu mai puţin de 18 aşi (Zverev a avut 10 aşi şi a comis 6 duble greşeli), în 2 ore şi 29 de minute de joc.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale