Tenis: Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic va fi antrenată de germanul Sascha Bajin

Tenis: Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic va fi antrenată de germanul Sascha Bajin

Jucătoarea de tenis Kristina Mladenovic, care face parte din echipa Franţei pentru meciul cu formaţia României, din semifinalele Fed Cup, a anunţat luni pe Twitter că va începe colaborarea cu antrenorul german Sascha Bajin, relatează L'Equipe.

Kristina Mladenovic nu mai avea antrenor de când a renunţat la Georges Goven în decembrie 2016. Colaborarea sa cu Sascha Bajin nu este cu adevărat o surpriză. Antrenorul german a fost invitat în boxa lui Mladenovic la turneul de la Miami, apoi a fost zărit la o şedinţă de pregătire pe zgură, în Franţa.

Bajin, care a fost timp de opt ani sparring-partner al Serenei Williams, a dus-o pe Naomi Osaka la câştigarea a două titluri de Mare Şlem (US Open 2018, Australian Open 2019) şi la poziţia de lider mondial.

Mladenovic, 25 ani şi locul 66 WTA, are un început de sezon cel puţin complicat, cu cinci victorii şi nouă înfrângeri. Ea este locul 3 WTA la dublu.

Meciul Franţa - România va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, pe Kindarena din Rouen, pe zgură. În lotul pentru acest meci, în lotul Franţei mai figurează Alize Cornet (54 WTA la simplu, 130 WTA la dublu), Caroline Garcia (21 WTA la simplu), Pauline Parmentier (53 WTA la simplu) şi Fiona Ferro (92 WTA).
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…