Tenis: Karolina Pliskova va fi adversara Simonei Halep în sferturi de finală la Madrid (WTA)

Tenis: Karolina Pliskova va fi adversara Simonei Halep în sferturi de finală la Madrid (WTA)

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova va fi adversara româncei Simonei Halep în sferturi de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.685.828 euro, după ce a trecut miercuri în optimi de americanca Sloane Stephens, cu 6-2, 6-3.

Karolina Pliskova (26 ani, 6 WTA) este sora geamănă a Kristynei Pliskova (94 WTA), care a fost învinsă miercuri în optimi de Simona Halep cu 6-1, 6-4

Sloane Stephens are 25 de ani şi este locul 9 WTA.

Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit până acum de opt ori, jucătoarea din ţara noastră impunându-se de şapte ori. Ultimul duel a avut loc la începutul acestui an, în sferturi la Australian Open (6-3, 6-2 pentru Halep). Românca a încheiat victorioasă şi anul trecut, în semifinalele de la Roland Garros (6-4, 3-6, 6-3).

Simona Halep este sigură că va rămâne în fruntea clasamentului WTA după încheierea turneului de la Madrid, pe care l-a câştigat în ultimii doi ani.

În sferturi de finală a acces miercuri şi jucătoarea franceză Caroline Garcia (N.7), după 6-2, 6-4 cu germanca Julia Goerges (N.11). Următoarea adversară pentru Garcia va fi învingătoarea dintre americanca Bernarda Pera şi spaniola Carla Suarez Navarro.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…