Tenis: Kiki Bertens s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

Tenis: Kiki Bertens s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

Jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens, numărul 9 mondial, şi-a asigurat calificarea în semifinalele Turneului Campionilor, după victoria asupra japonezei Naomi Osaka (nr.4), care a abandonat, din cauza unei accidentări, la finalul primului set al partidei disputate vineri la Singapore.

Bertens, care a înlocuit-o la această competiţie pe românca Simona Halep, numărul unu mondial (accidentată), se alătură astfel ucrainencei Elina Svitolina (nr.7) şi cehoaicei Karolina Pliskova (nr.8), car au acces încă de miercuri în penultimul act.

Olandeza s-a impus cu 6-3 în primul set al întâlnirii cu Osaka, la finalul căruia nipona a decis să se retragă de pe teren, acuzând probleme la o coapsă.

Ultima calificată pentru semifinale se va decide între americanca Sloane Stephens (nr.6) şi germanca Angelique Kerber (nr.2), care se vor înfrunta vineri după amiază, în ultimul meci din grupe.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”