Tenis: Kyrgios a făcut spectacol la meciul său de debut la Australian Open 2022

Tenis: Kyrgios a făcut spectacol la meciul său de debut la Australian Open 2022

Tenismanul australian Nick Kyrgios a obţinut o victorie facilă în meciului de debut la Australian Open 2022, în care l-a învins în trei seturi, 6-4, 6-4, 6-3, pe britanicul Liam Broady, sub privirile fanilor săi, marţi la Melbourne.

Fidel reputaţiei sale, Kyrgios s-a dat şi de această dată în spectacol. Mai întâi cu un serviciu printre picioare, care l-a surprins pe adversarul său. El a acceptat apoi berea oferă de unul dintre spectatorii aflaţi pe marginea terenului, sorbind cu nesaţ dintr-un pahar imediat după mingea de meci reuşită în faţa lui Broady, pentru a sărbători astfel calificarea în turul secund.

Nick Kyrgios, aflat pe locul 115 în clasamentul ATP, va avea o misiune extrem de dificilă în meciul următor, urmând să-l înfrunte pe rusul Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, care s-a impus la rândul său în primul tur, cu 6-1, 6-3, 7-6 (7/3) în faţa elveţianului Henri Laaksonen.

Kyrgios, care l-a calificat pe Djokovic drept "unealtă" după ce sârbul a încercat să îmbunătăţească condiţiile de carantină pentru jucători înaintea ediţiei de anul trecut a Australian Opejn, a spus că autorităţile din ţara sa nu au gestionat bine cazul sârbului.

Australianul a fost în pericol să rateze participarea la primul Grand Slam din 2022, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19 la începutul săptămânii trecute, când a fost nevoit să declare forfait pentru turneul ATP de la Sydney.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”